donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Wouter Jongkind Algemeen Directeur Florinet

Wouter Jongkind Algemeen Directeur Florinet

Wouter Jongkind is per 16 oktober de nieuwe algemeen directeur van Florinet. Hij wordt het gezicht van het softwarepakket dat onlangs is overgenomen door Debo. Jongkind werkte de afgelopen jaren als marktmanager bij veredelaar Royal Van Zanten en groeide op tussen de bloemen.

“De sierteeltsector is ontzettend dynamisch. Het kan veel efficiënter en moet datagedreven. Florinet biedt de ERP totaaloplossing voor de sierteelt. Het Florinet-team is energiek en heeft zoveel kennis van de sector. Ik vind het een eer dat ik aan het roer mag staan. Samen met het team, de kwekers en overige relaties ga ik mij inzetten voor een succesvolle toekomst van de sierteelt”, vertelt Jongkind.

Florinet is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot één systeem dat alle bedrijfsprocessen in een sierteeltbedrijf samenbrengt. In september is het overgenomen door Debo. De organisatie heeft stevige ambities in de sierteeltsector. “Onze mensen kennen de bedrijven in de sierteelt van binnenuit. Alleen op die manier kunnen we een perfecte gesprekspartner aan tafel zijn”, aldus Harm Koningen, CEO van Debo. Hij vervolgt: “Wouter weet hoe de markt in elkaar steekt en is met zijn analytische kwaliteiten in staat om de ontwikkelingen door te vertalen binnen Florinet. We gaan samen impact maken!”

 


Redactie Floranews | 20-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS