zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Thuisbezorgd.nl bezorgt ook verse bloemen

Thuisbezorgd.nl bezorgt ook verse bloemen

Thuisbezorgd.nl heeft de krachten gebundeld met Topbloemen.nl. Hierdoor kan het als bezorgdienst verse bloemen binnen een uur bezorgen. Inwoners van Rotterdam, Hilversum, Nijmegen en Groningen kunnen als eerste gebruikmaken van deze bloemen bezorgservice. De komende maanden worden hier meer steden aan toegevoegd.

Consumenten hebben de keuze uit verschillende boeketten van Topbloemen.nl, die binnen een uur bezorgd worden door bezorgers van Thuisbezorgd.nl. Deze bezorgers zijn in loondienst bij de berzorgdienst. De boeketten en hun verpakking zijn speciaal aangepast, zodat ze in de welbekende oranje tassen passen en in perfecte staat aankomen bij de ontvanger.

“Wij zijn blij met de samenwerking en hebben de overtuiging dat onze producten zich goed lenen voor dit type snelle leveringen. Binnen een uur je boeket in huis, hoe mooi is dat”, aldus Edwin van Arkel, oprichter van Topbloemen.nl.

“De samenwerking met Topbloemen.nl past in strategische richting die we zijn ingeslagen om heel Nederland van steeds meer gemak en een breder aanbod te voorzien", vertelt Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl. "Naast een uitgebreide range van maaltijden, maar ook boodschappen en non-food producten, biedt Thuisbezorgd.nl met deze toevoeging nog meer aantrekkelijk aanbod met een druk op de knop. Of het nu gaat om een last-minute cadeautje voor iemand anders of wat gezelligheid in je eigen huis, je hoeft er de deur niet meet voor uit.”


Redactie Floranews | 20-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS