dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Quattro Plant en The Orchid Growers kiezen voor datagedreven samenwerking

Quattro Plant en The Orchid Growers kiezen voor datagedreven samenwerking

Quattro Plant en The Orchid Growers hebben een unieke stap gezet in een datagedreven samenwerking. Met de ondertekening van een contract zetten zij de deuren open voor het onderling delen van (verkoop)data.

“Als leverancier en exporteur hebben we een gezamenlijke drive: onze klanten verderop in de keten zo goed mogelijk bedienen. Op dit moment beschikken wij als orchideeënleverancier over weinig data waar onze planten uiteindelijk terecht komen. Zonde! Door samenwerking en datadeling kunnen we ons assortiment nóg beter afstemmen op de wensen van de eindklant en wederzijds advies uitbrengen. Daar worden we allemaal wijzer van”, vertelt Henk de Jong, commercieel manager van The Orchid Growers.

“Dit is voor ons meer dan een contract. Het is een belofte voor intensieve samenwerking en voortdurende innovatie. Data wordt steeds meer leidend en daar moeten we gezamenlijk op inspelen”, vult Peter van Gijlswijk van Quattro Plant aan.

Peter van Gijlswijk van Quattro Plant (l) en Henk de Jong van The Orchid Growers (r)


Redactie Floranews | 19-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS