zaterdag 2 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Priva en Koidra bundelen krachten

Priva en Koidra bundelen krachten

Tuinbouwautomatiseerders Priva en Koidra slaan de handen ineen om de ontwikkeling van autonome kassen te versnellen. Dit gebeurt met geavanceerde hardware en software die naadloos op elkaar aansluiten om tegemoet te komen aan de snel veranderende eisen van de sector. De combinatie van de uitgebreide ervaring en expertise van Priva op het gebied van klimaatbeheersingssystemen en het succes en vooruitgang op het gebied van autonome teelt van Koidra, vormt een belangrijke schakel in de ontwikkeling van glastuinbouwsector.

Hoewel de twee bedrijven actief zijn in dezelfde sector, zijn hun diensten complementair. Koidra, met toonaangevende oplossingen zoals Datapilot en Autopilot, verrijkt de omvangrijke lijn hardware- en software-oplossingen van Priva, wat resulteert in een nog beter aanbod voor klanten.

V.l.n.r. Ketut B. Putra – IoT and Automation Researcher bij Koidra, Kenneth Tran – CEO bij Koidra, Dirk Prins - Strategic Business Developer bij Priva.

Integratie en samenwerking
"We zijn er erg blij mee dat we gaan samenwerken met een bedrijf van het kaliber van Koidra", vertelt Meiny Prins, CEO van Priva. "Bij Priva willen we onze klanten toegang geven tot de meest innovatieve en relevante technologie. Wij geloven rotsvast dat de toekomst van de tuinbouw ligt in verhoogde flexibiliteit, integratie en samenwerking. Samen zetten we ons in voor de best denkbare combinatie van technologische oplossingen, om onze klanten te helpen te voldoen aan de steeds complexere eisen van de moderne tuinbouw."

Autonomous Greenhouse Challenge
Koidra heeft een ongeëvenaarde reputatie in autonome kasteelt en won herhaaldelijk de Autonomous Greenhouse Challenge. Opvallende commerciële proeven met een opbrengstverhoging van meer dan 20 procent getuigen van hun kennis en toewijding op het gebied van de revolutie in de glastuinbouwsector. Hun software, gecombineerd met Priva\'s hardware, biedt een ongeëvenaarde oplossing voor de markt.

De integratie van Priva's ecosysteem met Koidra's innovatieve, intelligente automatiseringssoftware, creëert een oplossing die elke andere op de markt overstijgt. Prins: "Dankzij deze samenwerking zijn al onze klanten met Priva-procescomputers verzekerd van een stabiele oplossing waarbij onze procescomputers, clouddiensten en API-verbindingen soepel worden geïntegreerd met de intelligente automatiseringsoplossingen van Koidra. De gegevens van de klant zijn volledig veilig en worden uitsluitend voor hun eigen voordeel gebruikt.”

Waardecreatie
Prins vervolgt: "Waarde creëren voor de klant is altijd onze belangrijkste leidraad. Ons doel is om het ideale klimaat te creëren waarin tuinbouwspecialisten en ondernemers wereldwijd strategisch kunnen groeien. Digitalisering en data ontgrendelen mogelijkheden die veel verder gaan dan wij alleen zouden kunnen ontwikkelen. Door samenwerking met partners zoals Koidra kunnen we dit potentieel benutten en ongekende waarde bieden. Onze gezamenlijke inspanningen zullen ons stap voor stap leiden naar voorspellende teelt en een duurzame, samenwerkingsgerichte toekomst." 


Redactie Floranews | 17-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS