zaterdag 2 december 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Billigblomst opent de eerste Billigblomst City in Kopenhagen

Billigblomst opent de eerste Billigblomst City in Kopenhagen

Billigblomst opent de eerste winkel van Billigblomst City aan de Kampmannsgade in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Billigblomst City is een nieuwe winkelketen die dezelfde kwaliteit biedt met een iets kleiner assortiment dan men gewend is in de grote tuincentra van de organisatie.

Met het nieuwe concept wil Billingblomst het mogelijke maken voor stadsbewoners om betaalbare kwaliteitsbloemen en -planten te kopen. De opening van de eerste winkel in Kopenhagen staat gepland op zaterdag 11 november. De keten is van plan jaarlijks tien City winkels te openen in Denemarken.

"Er zijn voldoende goede panden beschikbaar in alle grote steden in Denemarken en makelaars staan te popelen. We zijn bereid huurcontracten te tekenen als het aanbod aantrekkelijk is\", vertelt Brian Reenberg, eigenaar van Billigblomst.

De prijzen in de nieuwe Billigblomst City winkels zullen concurrerend en vergelijkbaar blijven met die in de grotere tuincentra. Dit wordt bereikt door lage huren, de behoefte aan winkelpersoneel te elimineren en door het implementeren van een zelfbedieningsmodel waarbij klanten zelf hun goederen scannen. Ook is betaling alleen mogelijk met pin of mobiele betaling. Contant geld wordt in de winkels niet geaccepteerd. 


Redactie Floranews | 13-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS