dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Leliekwekerij Qualily lanceert Superior Selection

Leliekwekerij Qualily lanceert Superior Selection

Leliekwekerij Qualily trapt een nieuwe campagne af met alleen haar allerbeste lelies in de hoofdrol. Het bedrijf pakt groots uit om internationale groothandels en bloemisten kennis te laten maken met haar kwaliteitsproducten. 

In samenwerking met diverse bollenleveranciers wordt ‘Qualily’s Superior Selection’ gelanceerd, die bestaat uit 11 hoogwaardige lelies in diverse kleuren, geurende én geurloze bloemen, met een optimale prijs-kwaliteit verhouding. “De soorten zijn onder meer geselecteerd op de geschiktheid voor transport en hun lange vaasleven”, vertelt Ruud van der Hoeven. Hij is als mede-eigenaar van Qualily verantwoordelijk voor het selectieproces en de inkoop van de leliebollen.

Onder de Qualily’s Superior Selection vallen de geurloze rode Corleone, de geurloze, roze Brindisi, de roze Marlon, de geurloze witte Litouwen, de zalmroze, geurloze Menorca, de witte Zambesi, de gele, geurloze Nashville, de witte, dubbelbloemige Snowboard, de dieproze Dalian, de oranje, geurloze Cortona, en de roze, dubbelbloemige Lotus Dream.

De afgelopen periode hebben deze lelies in de spotlights gestaan tijdens high-end events in Rijksmuseum Muiderslot en bij een Vogue & Netflix event in Amsterdam. Ook tijdens de Trade Fair op 7 tot 9 november spelen deze lelies een hoofdrol op de stand van Qualily, waar geïnteresseerden welkom zijn om de collectie te bewonderen. Qualily’s Superior Selection is een samenwerking van Qualily en haar bollenleveranciers Bloems, Boltha, Lierop, Vink, Hobaho, Menting, Bakkum, Noordeloos, Visser Oostwoud, Wagemaker, Gebr. de Wit en Wessels.

Exporteurs kunnen hun klanten kosteloos kennis laten maken met de geurende en geurloze lelies van de Superior Selection aan de hand van een exclusieve samplebox. Voor de introductie van deze collectie heeft Qualily een promotiekit samengesteld met hierin alle kwaliteitslelies en allerhande promotiemateriaal. 


Redactie Floranews | 10-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS