zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Erik Nieste weg bij Van Dijk Natural Collections

Erik Nieste weg bij Van Dijk Natural Collections

Managing Director Erik Nieste heeft zijn vertrek bij Van Dijk Natural Collections aangekondigd. Nieste zal als lid van de Raad van Advies betrokken blijven bij het bedrijf. Van Dijk heeft de afgelopen jaren een enorme groei en transitie doorgemaakt tot een inmiddels internationale speler in decoratie en interieur. Er zijn enorme stappen gemaakt met betrekking tot organisatie, IT en processen. Ook is de showroom en het magazijn uitgebreid en is volgens Nieste de omzet verdubbeld.

"De huidige organisatie staat er heel sterk voor, dit is het juiste moment om het stokje over te dragen", aldus Nieste. "Een nieuwe directie gaat samen met jullie de toekomst tegemoet en hiermee kondig ik dan ook mijn afscheid aan. Naast dat de grote transitie gedaan is en Dijk verder kan groeien met de huidige organisatie zijn er ook persoonlijke redenen die mee hebben gespeeld in mijn beslissing."

Carlijn Vermaas-Vehof zal Nieste per 1 januari 2024 opvolgen als Managing Director. Jack Zwager blijft als CFO en zal zijn huidige functie voortzetten. Gerben Slots zal als Commercieel Directeur toetreden tot de directie. Naast de wisseling in de directie zal het managementteam in de huidige vorm blijven bestaan met René de Vent verantwoordelijk voor logistiek en Martin de Haan verantwoordelijk voor inkoop. Nieste zelf treedt per 1 maart 2024 toe tot de raad van Advies.


Redactie Floranews | 10-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS