dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

GrootGroenPlus 2023 📸

GrootGroenPlus 2023 📸

Deze week staat voor de boomkwekerijsector in het teken van de internationale vakbeurs GrootGroenPlus 2023, die gehouden wordt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 oktober. De beurs wordt deze editie georganiseerd op een nieuwe locatie op het Business Centre Treeport bij Nederlands-Belgische grens bij Zundert.

Planten, innovatie en noviteiten zijn weer belangrijke sleutelwoorden voor deze 32e editie van GrootGroenPlus, waarbij planten en het delen van kennis centraal staan. Het thema van de beurs is dit jaar "Dynamisch en Digitaal". Aan de beurs wordt deelgenomen door kwekers en handelaren uit Nederland en België en ook uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen en Zwitserland. Er is een compleet assortiment te zien voor openbaar en institutioneel groen en uiteraard is er ook aandacht voor het visueel aantrekkelijke product voor de consumentenmarkt.

De beurs is vooral interessant voor nationale en internationale kwekers en groothandelaren, maar ook voor hoveniers en groenvoorzieners, landschapsarchitecten, toeleveranciers, (lokale) overheden en voor diegenen uit andere branches die zich bezighouden met de inrichting van de openbare ruimte.

 


Redactie Floranews | 06-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS