zondag 21 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

In Memoriam Martin Groen

In Memoriam Martin Groen

Martin Groen, bloemist, floral designer en voorzitter van Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers, is na een kort ziekbed overleden op 1 oktober 2023 op de leeftijd van 56 jaar. Dit heeft de VBW bekend gemaakt via onderstaand bericht.

Met veel bewondering voor de manier waarop Martin zijn strijd heeft gestreden, moeten we afscheid nemen van Martin Groen, voorzitter van Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers. Martin is na een kort ziekbed overleden op 1 oktober 2023 in de leeftijd van 56 jaar.

Gedurende vele jaren heeft Martin Groen zijn kennis, tijd en talenten ingezet voor Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers. Als op en top vakman, niet voor niets behorend bij de top van Europa, heeft Martin bijgedragen aan de positionering van het bloemistenvak in binnen- en buitenland.

Daarnaast heeft Martin zich jarenlang bestuurlijk ingezet voor onze organisatie: vanuit het VBW-regioteam heeft Martin in 2010 de stap gemaakt naar VBW-Ledenraad. Vanuit de VBW-Ledenraad is Martin in 2015 verkozen lid van het VBW-Bestuur, met als kerntaak vakmanschap. Sinds 3 november 2021 is Martin voorzitter van het VBW-bestuur geweest, waarbij hij zich specifiek bezig hield met Arbeidsmarktbeleid en CAO. Gedurende alle jaren als bestuurslid en zeker ook als voorzitter heeft Martin met zijn kennis van de praktijk, oog voor ontwikkelingen en visie bijgedragen aan de toekomst van onze branche en brancheorganisatie.

Wat voor ons vooral van grote waarde is geweest, is de manier waarop Martin als mens betrokken was bij de vereniging en VBW-organisatie. Martin was een warme, persoonlijke, stimulerende en samenwerkende bruggenbouwer, met oprechte interesse in mensen.

We danken Martin enorm voor alles wat hij voor ons heeft betekend en wie hij voor ons is geweest. Als onderstreping van onze grote dank en waardering hebben bestuur en ledenraad in de vergadering van 19 september j.l. besloten Martin te benoemen tot erelid van onze vereniging.

We willen Trijnie, Femke, Eefje en Dennis, de ouders van Martin, Anton en Greta en overige familie en vrienden heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. We zullen Martin blijvend herinneren in ons hart.

Namens VBW-Bestuur, VBW-Ledenraad, directie en medewerkers van Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers,

Marco Maasse – Algemeen directeur VBW

Meer informatie over het afscheid nemen van Martin Groen vind je hier


Redactie Floranews | 03-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS