zondag 21 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Van Helvoort Company neemt chrysantenkwekerij Wico Flowers over

Van Helvoort Company neemt chrysantenkwekerij Wico Flowers over

Van Helvoort Company (VHC) neemt per 1 oktober 2023 chrysantenkwekerij Wico Flowers in Gameren over van Gert en Gerdi van Genderen. De huidige productie van diverse chrysantenrassen wordt door VHC overgenomen. Eind 2023 zal er een overgang naar Santini productie plaatsvinden.

Met de overname groeit de productie naar circa 125 miljoen stelen per jaar en het areaal naar 24,5 hectare. “We zijn blij dat we deze uitbreiding kunnen verwezenlijken”, vertelt Evert van Helvoort. Hij vervolgt: “Na de recente overname van 2,5 hectare in Brakel en 6 hectare in Poederoijen zien we nog steeds een groei voor ons bedrijf en ons product. Door intensieve samenwerking met onze klanten en de vraag naar 1 loket voor Santini zien wij de noodzaak om door te groeien. Met deze nieuwe overname kunnen we onze klanten blijven voorzien in hun vraag naar onze producten.”

Van Helvoort Company (VHC) is gevestigd in Brakel. De leiding van het bedrijf is in handen van Gert, Evert, Henk en Frans van Helvoort. Samen met een enthousiast team zetten zij zich in om de beste kwaliteit Santini’s te leveren. Inspelen op veranderingen in de markt kenmerkt VHC. Daarbij heeft het bedrijf innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

 


Redactie Floranews | 27-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS