dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Gerberatelers blij met hoge opkomst kopers

Gerberatelers blij met hoge opkomst kopers

Traditiegetrouw presenteert Coloured by Gerbera in September de nieuwe gerbera soorten richting vakhandel en de bloemist. September is hét moment om te verrassen met mooie nieuwe rassen, vormen en kleuren. Dat gebeurde dit jaar met een Novelty Roadshow. Kopers die met de gerbera werken konden onder het genot van een lekkere bak koffie bijpraten met telers, alle nieuwe rassen bekijken en een VR Tour bekijken. Coloured by Gerbera spreekt van een grote kopersopkomst en is daar vanzelfsprekend erg blij mee.

De Novelty Roadshow bracht het nieuwste assortiment gerbera's deze week naar de kopers toe. En dat is uniek, want nooit eerder was er de kans om alle soorten op één plek te ontdekken. Een mobiele showroom voorzien van de herkenbare 'gerbera verrast altijd' signing stond gedurende 3 dagen op de belangrijkste handelsplekken. Op dinsdag startte de tour in Aalsmeer gevolgd door woensdag in Rijnsburg. Op donderdag werd afgesloten in Naaldwijk. Met name Aalsmeer en Naaldwijk zijn zeer goed bezocht.

Naast het presenteren van de soorten op één plek verrast Coloured by Gerbera deze campagne ook met een unieke ervaring. Middels een VR-tour ontdekten bezoekers wat er allemaal komt kijken bij het kweken van die mooie, sterke gerbera's. Met een VR bril op de neus waande geïnteresseerden zich middenin de gerbera kassen en vonden hier het antwoord. Onder het motto "Growing Strong Together" vertellen verschillende telers in de VR-video namelijk alles over het telen van gerbera's.

Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie.


Redactie Floranews | 26-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS