zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Beekenkamp Group viert 1-jarig jubileum Be Beekenkamp met Engelstalige website

Beekenkamp Group viert 1-jarig jubileum Be Beekenkamp met Engelstalige website

Een jaar geleden introduceerde Beekenkamp Group het werkgeversmerk ‘Be Beekenkamp’ om het bedrijf te onderscheiden als interessante werkgever op de arbeidsmarkt. En tevens om het werkgeluk en de verbinding tussen huidige medewerkers en de bedrijven verder te versterken. Het eenjarig bestaan van het merk viert Beekenkamp nu met de Engelstalige versie van de wervingswebsite. Hiermee krijgt het merk nu ook een internationale dimensie, wat nog beter aansluit bij het internationale karakter van Beekenkamp Group. 

Om het heuglijke moment van het 1-jarig bestaan van Be Beekenkamp te vieren met alle medewerkers staan komende week diverse interne activiteiten gepland. Ook zullen diverse internationale collega’s de volgers van de socials van Be Beekenkamp een nader inkijkje geven in de uitdagende werkomgeving die Beekenkamp Group ook in het buitenland te bieden heeft.

Vitaliteit en werkgeluk

Vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijke kernwaarden van Be Beekenkamp. Op deze gebieden zijn dit eerste jaar mooie resultaten geboekt. Zo zijn er diverse initiatieven gestart om samen te sporten in groepsverband. Dit heeft niet alleen positief effect op de vitaliteit, maar ook op de onderlinge verbintenis tussen medewerkers van de verschillende bedrijfsonderdelen: Beekenkamp Plants, Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor Chrysanten. Ook het nieuw geïntroduceerde ‘fruit van de zaak’ is enthousiast ontvangen door de medewerkers. Maar ook een gezonde onderlinge strijd tijdens de poule voor het WK voetbal, een leuke attentie tijdens de Dag van de Medewerker en een fantastisch festival waar alle collega’s met elkaar een mooi feestje vierden, hebben er het afgelopen jaar aan bijgedragen dat medewerkers met plezier bij Beekenkamp Group werken.


Redactie Floranews | 26-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS