zondag 21 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Genomineerden voor Dutch Flower Awards 2023 bekend

Genomineerden voor Dutch Flower Awards 2023 bekend

Elk jaar zet Dutch Flower Group (DFG) tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair kwekers en leveranciers in het zonnetje met de uitreiking van de Dutch Flower Awards. Zo ook dit jaar. In de categorie Bloemen zijn Beaumonde, Sunrise en Zwettulips genomineerd. De genomineerden in de categorie Planten zijn Ansu, Kwekerij Mostert Nieuwerkerk en Plant World. Marginpar (o.m. Kenia), Rosefruits/Eric Stokman (Servië) en Monarch Flowers (Portugal) zijn de genomineerde Buitenlandse Leveranciers.

Het thema van dit jaar is ‘New Perspectives’, waarbij vernieuwing en toekomstgerichte visies centraal staan. De genomineerden zijn voorgedragen door de DFG-bedrijven vanwege hun bijdrage aan dit thema. De jury heeft uit de interne inzendingen vervolgens 9 genomineerden geselecteerd die uitblinken in hun betrokkenheid en innovatieve aanpak. 

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de RFH Trade Fair Aalsmeer op woensdag 8 november om 15.00 uur, op de stand van Dutch Flower Group: 2.9. Ook wordt er bij de uitreiking van de Awards stilgestaan bij de ketenparter die speciale erkenning verdient voor haar samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition worden uitgereikt.

De winnaars van de Dutch Flower Awards 2022 op het podium met het Executive Committee van Dutch Flower Group.
 


Redactie Floranews | 26-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS