donderdag 30 november 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Jon Smits in raad van bestuur van Billigblomst

Jon Smits in raad van bestuur van Billigblomst

Het Deense bedrijf Billigblomst verwelkomt de Nederlandse Jon Smits als nieuw lid van hun raad van bestuur. Smits is woonachtig in Nederland en brengt jarenlange kennis en ervaring met zich mee.

Met een levenslange toewijding aan de bloemen- en plantenindustrie, bekleedde de afgelopen jaren verschillende managementfuncties binnen toonaangevende internationale bloemen en planten exporteurs, waaronder Baardse B.V., Florimex Int, Sionsplant B.V. en het Deense Gasa Group Holland, waar hij gedurende meer dan 10 jaar waardevolle expertise heeft ingezet.

Zijn toetreding tot de raad van bestuur markeert een nieuw hoofdstuk voor Billigblomst, met een focus op expansie en inkoop om hoogwaardige en betaalbare bloemen voor Deense consumenten te blijven garanderen.

Brian Reenberg, de trotse eigenaar van Billigblomst, verklaart: "Ik ben buitengewoon verheugd over Jon Smits' toetreding tot de raad van bestuur van Billigblomst. Met zijn uitgebreide ervaring en netwerk in de groothandels- en detailhandelsmarkt in heel Europa zal hij onze positie aanzienlijk versterken." 


Redactie Floranews | 25-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS