donderdag 30 november 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Sandra Bechtholt nieuwe algemeen directeur Keukenhof

Sandra Bechtholt nieuwe algemeen directeur Keukenhof

Sandra Bechtholt is per 1 oktober benoemd tot algemeen directeur van Keukenhof. Zij gaat samen met de directeur bedrijfsvoering de directie van Keukenhof vormen. De werving van de tweede directeur is recent gestart.

Bechtholt werkt sinds 2003 in diverse marketing- en communicatiefuncties in de erfgoedsector. Ze startte haar carrière bij het Rembrandthuis en ging daarna aan de slag bij het Spoorwegmuseum in Utrecht als hoofd Marketing en Communicatie. Bechtholt is momenteel directeur van museum Huis van het boek in Den Haag, waar zij verantwoordelijk was voor de herpositionering van het museum, het vernieuwde tentoonstellingsbeleid en de herinrichting van de interne organisatie.

Sinds 2021 is Bechtholt lid van de Raad van Toezicht van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk. Daarnaast is ze adviseur bij het Programma Kunstpodia 2022 & 2023 van het Mondriaanfonds en is ze voorzitter van de Stichting Museumnacht Den Haag.

foto: Keukenhof

"Bezoekers uit de hele wereld worden overweldigd door de bloemenpracht in het park. De tulp spreekt tot de verbeelding van velen en zeker tot die van mij. Er is in Keukenhof ruimte voor een spectaculaire storytelling, er gebeurt hier iets verrassends. Het veelzijdige landgoed, het prachtige kasteel, een wereldberoemd bloemenpark en een gemotiveerde organisatie vormen de stevige fundamenten. Het is een eer en een uitdaging om hier samen met de mensen binnen en buiten Keukenhof een vervolg aan te geven", aldus Bechtholt over haar benoeming.

 

 


Redactie Floranews | 25-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS