dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Evanthia viert 10-jarig jubileum

Evanthia viert 10-jarig jubileum

Evanthia viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. De Westlandse veredelaar is 10 jaar geleden, op 1 oktober 2013 opgericht. Sinds de oprichting heeft het zich volledig gericht op het veredelen van snijbloemen en pot- en perkplanten, de vermeerdering van tropische planten en zaadoptimalisatie.

Wat begon als een kleine onderneming met een sterke visie is nu uitgegroeid tot een wereldwijd erkend veredelingsbedrijf met een solide internationaal netwerk in zaad sourcing, productie en distributie. Mijlpalen zijn onder andere: de verhuizing naar en uitbreiding van de locatie in ‘s-Gravenzande waar nu de veredelingsactiviteiten zijn gecentraliseerd en de productie van tropische jonge planten plaatsvindt; de overname van Enviro, waarmee Evanthia haar positie als veredelaar van snijbloemen uit zaad aanzienlijk heeft versterkt; en de versterking van het management en de commerciële afdeling in de afgelopen jaren.

Veredelaar Evanthia viert 10-jarig jubileum

Nico Grootendorst met zijn kleinzoon

Directeur/ eigenaar Nico Grootendorst is enthousiast over het jubileum en verklaart het succes van het bedrijf op zijn eigen nuchtere manier: “Als je doet wat je zegt en zegt wat je doet, kunnen mensen altijd op je rekenen. We kijken vol verwachting uit naar het volgende decennium, waarin we internationaal blijven groeien en ons richten op langdurige partnerschappen door de hele sierteeltketen heen.”

Het 10-jarig jubileum wordt gevierd met een reeks klantenbezoeken met koffie en gebak en een feestelijke avond voor de ruim 90 medewerkers. Het bedrijf is dankbaar voor haar klanten, partners en medewerkers die deel hebben uitgemaakt van deze bijzondere reis en kijkt uit naar een veelbelovende toekomst.


Redactie Floranews | 22-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS