donderdag 30 november 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Logico lanceert nieuwe online webshop voor keramiek

Logico lanceert nieuwe online webshop voor keramiek

Logico heeft een nieuwe online keramiek webshop gelanceerd. Hiermee wil Logico het voor klanten makkelijker maken om snel hun perfecte keramieke potten te vinden. Klanten kunnen namelijk in één oogopslag zien welke producten direct beschikbaar zijn en welke binnenkort binnen komen. De webshop biedt een handige zoekfunctie, om klanten te helpen bij het vinden van de juiste pot. 

"We zijn er heel blij mee dat we onze nieuwe keramieke potten webshop kunnen introduceren", aldus Patrick Suijker, verkoopleider van Logico. "Met onze verschillende collecties hopen we klanten te inspireren en de perfecte potten te bieden die aansluiten bij hun wensen en behoeften." Op de webshop vinden klanten een uitgebreid overzicht van Logico’s potten collecties, waaronder Infinity, Trend en YouniQ.

De Infinity lijn is een betaalbare tijdloze lijn. Die door zijn eenvoud in vorm en kleur past in elk interieur. Logico’s Trend collectie is afgestemd op de nieuwste trends. Deze collectie wordt voortdurend bijgewerkt. Het is dé keuze voor diegenen die streven naar een modern, eigentijds interieur dat altijd in stijl is. Voor klanten die op zoek zijn naar niets minder dan het allerbeste, biedt Logico de exclusieve YouniQ lijn. Deze hoogwaardige collectie bestaat uit potten van zware kwaliteit en exclusieve designs.

Patrick Suijker lanceert de nieuwe webshop op een feestelijke manier

 


Redactie Floranews | 19-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS