zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Heemskerk Flowers brengt boek uit over beginjaren van het bedrijf

Heemskerk Flowers brengt boek uit over beginjaren van het bedrijf

Heemskerk Flowers heeft een boek uitgebracht ´Passie voor Heemskerk Flowers', waarin de nadruk ligt op de beginjaren en de tijd in het vorige pand van het bedrijf. Ter gelegenheid van het 60 jarige bracht Heemskerk Flowers eerder de magazines '60 Years growing together' en '60 jaar lang een familie' uit. In deze magazines ligt de nadruk op de laatste jaren, vooral de jaren vanaf 1999, die zich afspelen in het huidige pand.

Sander Wolthaus, zoon van de inmiddels overleden medewerker Daan Wolthaus, wees erop dat vele medewerkers van het eerste uur hierin ontbraken, terwijl ook zij juist hebben meegeholpen het bedrijf groot te maken. Hierdoor is het idee ontstaan om dit boek te maken, waarin de nadruk ligt op de beginjaren en de tijd in het vorige pand van Heemskerk Flowers.

 

Medewerkers van het eerste uur

Veel medewerkers van het eerste uur hebben hun bijdrage aan het boek verleend. Het boek staat dan ook vol met persoonlijke verhalen van deze medewerkers. Mede door hun passie voor hun werk (destijds) is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de hedendaagse bloemen- en plantenexport.

Uitreiking van het eerste boek
Het boek is geschreven door Dick van Bommel, zelf ook medewerker van het eerste uur. Van Bommel overhandigde het eerste boek aan Sander Wolthaus. Het boek lag tevens klaar voor alle personen die in het boek vermeld staan, de directie en het huidige personeel van het bedrijf.


Redactie Floranews | 18-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS