zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add FN TOP logo

Debo neemt Florinet over

Debo neemt Florinet over

Debo heeft Florinet overgenomen. Volgens Harm Koningen, CEO van Debo, past Florinet naadloos in de ambitie van Debo om met behulp van technologie impact te maken. “Het bedrijf ademt kennis van de sector en heeft enorm veel potentie. De sierteeltsector heeft met Florinet de totaaloplossing voor alle processen binnen handbereik.” Florinet gaat als een zelfstandig bedrijf in de markt opereren. Het team van Florinet wordt direct uitgebreid naar tien personen.

Florinet is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot één systeem dat alle bedrijfsprocessen in een sierteeltbedrijf samenbrengt. Sjoerd Brandsma stond als eigenaar aan de wieg van Florinet: “Florinet zorgt ervoor dat sierteeltbedrijven efficiënter en datagericht te werk kunnen gaan. Dat biedt zoveel voordelen. Met de overname door Debo wordt Florinet uitgebreid met een getalenteerd en energiek team. De samenwerking gaat voor de klantrelaties van Florinet zorgen voor meer slagkracht, continuïteit en verhoogde kwaliteit in software en service. Daarnaast kunnen we nog meer bedrijven helpen bij het automatiseren van de bedrijfsprocessen.”

Dylan Baars, CTO van Debo, onderstreept de sterke basis van Florinet: “Deze mensen kennen de bedrijven in de sierteeltsector van binnenuit. Wij zijn de gesprekspartner als het gaat om digitalisering. Samen hebben we de missie om hét ERP systeem te worden van de sierteeltsector. Daarnaast profiteert Florinet van de uitgebreide pool van ontwikkelaars binnen Debo. Zo kunnen we gemakkelijk opschalen en snel reageren op marktveranderingen.”

Harm Koningen: "De samenwerking tussen Florinet en Debo is een stap in de richting van een toekomst waar technologische vooruitgang centraal staat. Wij bouwen aan een ecosysteem van applicaties in de sierteeltsector zodat we ook als sector in de toekomst internationaal marktleider blijven. Met de mogelijkheid om slimme AI-toepassingen in te zetten, betreden we een nieuw tijdperk van datagedreven besluitvorming.’
 


Redactie Floranews | 18-09-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS