donderdag 13 juni 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Freight Line Europe presenteert vernieuwde huisstijl

Freight Line Europe presenteert vernieuwde huisstijl

Na een succesvolle periode van ruim 15 jaar heeft Freight Line Europe (FLE) met trots de vernieuwde huisstijl gepresenteerd. Met de nieuwe identitiet en het neiuwe beeldmerk heeft het bedrijf het doel zich te onderscheiden in de markt en het bedrijf een frisse uitstraling te geven.

Het hart van de nieuwe huisstijl wordt gevormd door de afkorting 'FLE' aangevuld met een in het oog springend beeldmerk. Dit weerspiegelt de kernwaarden van het bedrijf: geconditioneerd transport van verse producten met een focus op uitmuntendheid. Het nieuwe beeldmerk, een dynamische weergave van de velg van een vrachtwagen, symboliseert beweging en dynamiek, wat bovendien een visuele link legt naar FLE's expertise in transport.

"De vernieuwde huisstijl weerspiegelt niet alleen een frisse uitstraling, maar ook de toewijding in geconditioneerd transport. Het dynamische beeldmerk en de zorgvuldig gekozen kleuren brengen de kernwaarden van het bedrijf tot leven. Het is een visuele uiting van beweging, betrouwbaarheid en klantgerichtheid, en bevestigt dat FLE meer dan ooit 'your partner in logistics' is", aldus Chris-Hans van der Hout, directeur/eigenaar van Freight Line Europe.

Met de lancering van deze vernieuwde huisstijl zet Freight Line Europe een duidelijke stap richting een frisse en dynamische toekomst. De nieuwe visuele identiteit weerspiegelt de relevantie van FLE in de markt en benadrukt het voortdurende toewijding aan betrouwbare en klantgerichte logistieke oplossingen. De vernieuwde huisstijl zal stapsgewijs worden doorgevoerd in de uitingen van het bedrijf.

 


Redactie Floranews | 24-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS