dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Veel belangstelling voor Plantarium|Groen-Direkt 📸

Veel belangstelling voor Plantarium|Groen-Direkt 📸
Voor de najaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt was vandaag direct bij de start al veel belangstelling. Voor sommige standhouders was een beursstart om 7 uur wel even wennen, maar de professionele bezoeker maakte dankbaar gebruik van de vroege start van de beurs. Bij de entree werden zij gastvrij onthaald door zes buitenexposanten, lekkere koffie en het enthousiaste scanteam. Bekijk onder dit artikel onze fotoreportage.
 
Vervolgens loop je de beursvloer op die tot op de laatste vierkante meter is bezet met stands, presentaties van de inzendingen voor de Green Retail Awards en natuurlijk de Najaarsbeurs van Groen-Direkt met 5.000 monsterpartijen, een conceptplein en de voorverkoop van kerstbomen.
 
Wie deze beurs bezoekt is in één keer weer helemaal op de hoogte van alles wat er op tuinplantengebied speelt. De belangrijkste kwekers uit binnen- en buitenland zijn vertegenwoordigd, maar ook de kleinere/relevante kwekers met verrassende producten zijn aanwezig. De beurs biedt een breed assortiment aan waterplanten, heesters en vaste planten in vele soorten en maten.
 
Plantarium Groen-Direkt Plant Geek
Bron: www Floranews.com
Leandra de Boef | 23-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS