zondag 26 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Evanthia voor het eerst deelnemer Plantarium|Groen-Direkt

Evanthia voor het eerst deelnemer Plantarium|Groen-Direkt

Deze week staat op 23 en 24 augustus de najaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt op de planning. Het team van Evanthia is dit keer voor het eerst met een stand van de partij. Het team van de Westlandse veredelaar is, net als de andere beursdeelnemers, al vroeg aanwezig op hét event voor de Europese tuinplantenretail. De deuren openen voor de bezoekers namelijk al om 7 uur!

De beurs belooft ook dit jaar weer een compleet aanbod in de spotlight te zetten, met talloze noviteiten en volop inspiratie. In stand 226 vertelt het team van Evanthia je graag alles over de Lavandula Cleo-Patio, een genetisch zeer compacte en robuuste Lavendel, waarmee je het seizoen vroeg kunt beginnen. Daarnaast is er een brede selectie tropische en subtropische bladplanten te zien, die het uitstekend doen in de tuin. Wat te denken van Asparagus meyerii en spengerii , verrassende Eucalyptus variëteiten die geschikt zijn voor tuin en patio, een kleurrijke selectie Cordylines, frivole Fatsia’s en bijzondere Bananenplanten: Musa’s, Musella’s en Ensete.

Deze editie zijn vanuit Team Evanthia Carl, Jeroen, Koen en Tim aanwezig op Plantarium|Groen-Direkt. Ze informeren je graag over startmateriaal en nieuwe ontwikkelingen in zaad, zaadoptimalisatie en de productie van jonge planten. Ook voor assortimentsadvies, informatie over beschikbaarheid en teeltadvies kun je bij hen terecht.

Bezoek Plantarium|Groen-Direkt aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude-Dorp. De beurs is op 23 augustus geopend van 07.00 tot 17.00 uur en op 24 augustus van 07.00 tot 16.00 uur. 

Redactie Floranews | 22-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS