vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Sjaak van Schie introduceert Grow Your Own Hydrangea met bloeizekerheid

Sjaak van Schie introduceert Grow Your Own Hydrangea met bloeizekerheid

Hortensiakweker Sjaak van Schie B.V. is voor het eerst deelnemer op Plantarium|Groen-Direkt. De afgelopen maanden heeft de kweker hard gewerkt om tijdens deze eerste deelname een nieuw concept te kunnen introduceren: Hy-pe Grow Your Own Hydrangea mét bloeizekerheid. De Hy-pe Grow Your Own hortensia is beschikbaar in het roze, blauw, wit en rood.

“Hy-pe Grow Your Own is een halfwas hortensia in een duurzame potcover die we introduceren op de beurs”, vertelt Mike van Schie, Verkoopleider Bloeiend. “Soortgelijke concepten bestaan al op de markt, maar dat van ons is uniek. Wat dit concept van Hy-pe zo bijzonder maakt, zijn de eigenschappen van de rassen die we verkopen in dit concept. Het gaat om HiBreeding rassen met bloeizekerheid. Hiermee bedoelen we dat de hortensia met altijd nieuwe knoppen geeft, ongeacht de periode waarin de consument de plant snoeit. Dus ook als de plant in het voorjaar wordt gesnoeid en nog een koude periode doormaakt, geeft de plant gegarandeerd nieuwe bloemen in de zomer”, legt Van Schie uit.

“We hebben niet eerder als standhouder deelgenomen aan deze beurs. Omdat het concept goed past bij het publiek dat deze beurs bezoekt, was dit de uitgelezen kans. Natuurlijk presenteren we niet alleen ons nieuwe concept, maar laten we (potentiële) klanten ook graag zien wat wij verder aan planten in ons assortiment hebben”, besluit Van Schie.

 


Redactie Floranews | 18-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS