donderdag 30 november 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Samen bouwen aan een verkooporganisatie met impact

Samen bouwen aan een verkooporganisatie met impact

Drie kwekers met liefde en passie voor hun vak zijn een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam Colour your Season. Rudolf Hopmans: “We zijn drie ondernemers die in een gelijke ontwikkelingsfase van ons bedrijf zitten. Samen willen we meer impact maken, een positieve impact!” En dat past niet geheel toevallig bij hun assortiment tuinplanten, ondernemerschap en karakters. “De komende periode zal de aandacht uitgaan naar het opbouwen en professionaliseren van onze verkooporganisatie. En daarvoor zijn we op zoek naar een vierde kracht!”

Hopmans: “We zijn drie bedrijven die op dit moment tuinplanten verkopen en leveren aan groene vakspecialisten in Europa. Wij geloven dat we samen in de toekomst een nog relevantere partner kunnen zijn voor onze klanten en eindklanten. En daar hoort een professionele verkooporganisatie bij. Dat staat nu nog in de kinderschoenen. We zijn echt op zoek naar een vierde persoon die de organisatie wil laten groeien en dat gaat verder dan pure accountmanagement.

Natuurlijk is diegene de commerciële spil voor onze bedrijven en verantwoordelijk voor de verkoop, maar verkoop heeft voor ons een brede betekenis. Van data naar informatie, partnerrelaties opbouwen in de keten en marktgericht assortiment zijn bijvoorbeeld belangrijke thema’s waar we op door willen ontwikkelen. En daar willen we zeker ook ruimte en vrijheid voor bieden voor deze vierde kracht om hier met ons aan te bouwen.”

Colour your Season
Colour your Season is een samenwerkingsverband tussen FlevoFlora, Kwekerij Roest en Natuurlijk Hopmans. De gezamenlijke passie voor tuinplanten leidt tot een breed en aantrekkelijk assortiment van vaste planten, onder één label. Het assortiment bestaat uit bloeiende vaste planten die buiten worden gekweekt en daardoor robuust en weerbaar zijn voor tuin en terras. Ronald: “Ik ben echt dankbaar voor het assortiment dat we met elkaar hebben opgebouwd en aan blijven werken. Met de mooiste planten zorgen wij voor kleur en biodiversiteit in zowel tuin als terras in alle seizoenen. Er is nog zo veel te leren en te ontdekken op dit vlak, daar houden we ons graag druk mee bezig!”

Over Ronald, Rudolf en Dirk

Ronald Roest, Rudolf Hopmans en Dirk van Diepen kenden elkaar al langere tijd door hun gezamenlijke lidmaatschap bij telersvereniging Addenda. Dirk: “Dat we in dezelfde fase in het ondernemerschap zitten, is een belangrijke basis geweest voor onze klik. We herkenden elkaars’ vraagstukken en tegelijkertijd brachten we elkaar al snel naar een hoger niveau.” Ronald vult aan: “Toen ik bij Addenda lid werd, viel mij al snel de samenwerkingsbereidheid en het elkaar ‘iets gunnen’ op. Naast de grote gedeelde passie voor tuinplanten, zit ook innoveren en samenwerken in ons bloed. We zijn best trots op de stap die we nu met elkaar gezet hebben. En nu is het tijd om door te pakken. En dat doen we graag met een vierde kracht erbij!”

Nieuwsgierig geworden naar de volledige vacature? Bekijk deze hier of neem contact op met Ronald Roest via info@colouryourseason.nl of 06 5185 315. Of loop tijdens Plantarium|Groen-Direkt op 23-24 augustus bij ons langs in stand 275.


Redactie Floranews | 17-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS