maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

P. de Frankrijker en Zonen overgenomen door R&G-Export

P. de Frankrijker en Zonen overgenomen door R&G-Export

R&G-Export uit Boskoop neemt de activiteiten van P. de Frankrijker en Zonen over. Eigenaar Kees de Frankrijker en de medewerkers van het bedrijf stappen ook over naar R&G. De jaarlijke verkoopbeurs van P. de Frankrijker, die gepland staat voor 21 tot en met 26 augustus 2023, zal gewoon doorgaan aan de Biezen 78, 2771 CN in Boskoop. Er worden tijdens de verkoopbeurs meer dan 8000 partijen gepresenteerd.

R&G-Export heeft samenwerkingen met circa 550 kwekers binnen de Benelux. Het groothandelsbedrijf in boomkwekerijproducten belevert tuincentra, kwekerijen, handelsbedrijven, hoveniers, gemeenten en webshop bedrijven. Waar R&G-Export zich vooral richt op afnemers in Noord-West Europa, leverde P. de Frankrijker met name in het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. 

R&G-Export is in 2002 voortgekomen uit de exportactiviteiten van Rosbergen & Grootendorst en heeft inmiddels al een flink aantal overnames op zijn naam staan. In 2012 nam het het klantenpakket over van H.G. Benckhuijsen & Zn, handelend onder de naam The Homestead Nurseries. Later volgde overnames van Floris Grootendorst BV, Jan Fase BV, handelskwekerij D. van den Bosch Export B.V., A.T.h Verkleij B.V. en exportbedrijf Serpla B.V.

 


Redactie Floranews | 16-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS