dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Freight Line Europe op Plantarium|Groen-Direkt 2023

Freight Line Europe op Plantarium|Groen-Direkt 2023

Tijdens Plantarium|Groen-Direkt op 23 en 24 augustus laten niet alleen kwekers en veredelaars hun producten zien. Ook toeleveranciers en dienstverleners in de sector presenteren zich aan de professionals in de groene sector. Een van hen is Freight Line Europe, in stand 507.

De transporteur is enthousiast over de deelname aan de beurs en laat de bezoekers graag kennis maken met de dienstverlening van het bedrijf. Of het nu gaat om het vervoeren van planten, bloemen of groenten, het team van Freight Line Europe waarborgt de kwaliteit van de producten te waarborgen gedurende het gehele transportproces.

"Deze beurs biedt een platform voor netwerken, zakelijke kansen en het uitwisselen van kennis en ervaring. Het team van Freight Line Europe kijkt ernaar uit om bestaande relaties te versterken, nieuwe klanten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen", aldus Viktor Vijverberg, salesmanager bij Freight Line Europe. "Onze modern uitgeruste vloot en temperatuurbeheersingssystemen stellen ons in staat om aan de hoogste normen te voldoen, terwijl we flexibiliteit bieden om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.” 


Leandra de Boef | 16-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS