donderdag 30 november 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Pyramide in Naaldwijk wordt gesloopt

Pyramide in Naaldwijk wordt gesloopt

Groothandelscentrum Pyramide op het veilingterrein in Naaldwijk wordt volgend jaar gesloopt. Omdat het functioneel en technisch niet meer voldoet aan de eisen van de huidige tijd, moet het plaats maken voor nieuwbouw. Naar verwachting vindt de sloop op zijn vroegst plaats in het eerste kwartaal van 2024.

Het pand met de kenmerkende blauwe piramide is in oktober 1995 geopend. In 2020 vierde het haar 25-jarig nog groots, maar de afgelopen jaren vertrokken de meeste bedrijven al naar andere locaties. Ook was het al lang niet meer het toneel van kleinere beurzen, workshops voor bloemisten, floralevents, productpresentaties en andere evenementen.

Het gebouw maakt plaats voor een nieuw van pand van 20.000 vierkante meter. Hoe dit pand er uit gaat zien en welke bestemming het gaat krijgen is vooralsnog niet duidelijk. Het biedt volgens FloraHolland uitbreidingsmogelijkheden aan klanten op de marktplaats. Het vrijkomende perceel zou niet door FloraHolland zelf ontwikkeld worden. De sloop en nieuwbouw zijn onderdeel van uitgebreidere plannen van FloraHolland voor een toekomstbestendige locatie Naaldwijk.

Archieffoto Pyramide


Redactie Floranews | 09-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS