zondag 26 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Transportbedrijf BosDaalen overgenomen door Logisteed

Transportbedrijf BosDaalen overgenomen door Logisteed

BosDaalen is overgenomen door internationaal transportbedrijf Logisteed. De eigenaren van het Maasdijkse bedrijf alle aandelen overgedragen aan Logisteed. BosDaalen is in 2021 ontstaan uit een fusie tussen de Westlandse transporteurs Cargoboss en Van Daalen Transport. De naam van het bedrijf en de bedrijfsstructuur blijven na de overname behouden.

Van Daalen en mede-eigenaar Gerard van den Bos zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking BosDaalen in staat stelt om gezonde groeimogelijkheden van personeel en bedrijf verder te verwezenlijken en de dienstverlening aan haar klanten naar een nog hoger niveau te tillen. 

Onder Logisteed wil BosDaalen de toppositie bereiken in geconditioneerd groupagevervoer in Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk. Het van oorsprong Japanse Logisteed werd in 1950 opgericht en is inmiddels met 803 vestigingslocaties actief in 28 landen. Er werken nu ruim 46.000 medewerkers voor Logisteed.  

 


Redactie Floranews | 08-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS