vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Flower Parade Rijnsburg

Flower Parade Rijnsburg

Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus zijn duizenden bloemen en planten te zien op de praalwagens, muziekwagens en personenwagens van de Flower Parade Rijnsburg. Het evenement trekt jaarlijks 350.000 bezoekers en neemt hen mee in de pracht en praal die de sierteeltsector rijk is. 

Het belooft ook dit jaar een bijzondere, kleurrijke editie te worden met het thema ‘Wonderen van de natuur’. Deze wonderen zijn terug te zien in de producten én in unieke ontwerpen van de praalwagens en personenauto’s. Honderden figuranten brengen het thema op de praalwagens tot leven.

Flower Parade Rijnsburg 2022

Royal FloraHolland is voor de 76e keer trotse sponsor van het evenement. Met de insecten op de praalwagen geeft de veiling de boodschap af dat een rijkdom aan planten en dieren belangrijk is voor de productie van sierteeltproducten. "Helaas is de biodiversiteit de afgelopen jaren helaas afgenomen. Om daarin verandering te brengen is Royal FloraHolland sinds 2020 partner van het Deltaplan Biodiversiteitsherstel. Dat zie je onder andere terug in het Groenplan voor onze eigen locaties. Op onze terreinen kiezen we heel bewust voor vegetaties die insecten en vogels aantrekken om zo de biodiversiteit te vergroten."

Op vrijdag 11 augustus kun je tussen 16.00 tot 22.00 uur bij Royal FloraHolland in Rijnsburg de praalwagens van dichtbij bewonderen. Op zaterdag 12 augustus rijdt de 76e editie van de Flower Parade tussen 13:00 en 20:00 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Op zondag 13 augustus zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. 


Leandra de Boef | 07-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS