dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Veilingmeester Henderikus Martens met pensioen

Veilingmeester Henderikus Martens met pensioen

Veilingmeester Henderikus Martens is na een fantastische carrière van bijna 45 jaar officieel met pensioen. Vandaag was een bijzondere dag, want het was zijn allerlaatste werkdag bij Royal ForaHolland Eelde. Het moment van afscheid nemen is gekomen. Martens neemt afscheid van het dagelijkse werk en kan gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. 

Zijn collega´s hebben hem vandaag in het zonnetje gezet en bedanken hem voor alle inzet, toewijding en passie die hij in zijn werk heeft gestoken. "Jouw bijdrage aan de veiling zal niet snel worden vergeten. Wij wensen jou een fijn pensioen toe en veel plezier in je nieuwe hoofdstuk! Geniet ervan, en maak mooie reizen!"

Henderikus Martens werkte destijds bij de Gebroeders Kruijer in Eelderwolde en daar kwam hem ter ore dat ze mensen zochten bij de bloemenveiling in Eelde. Dat leek hem wel wat. Hij solliciteerde bij het toenmalige Agricentrum Eelde en werd aangenomen.

Martens begon zijn carrière in de fustloods, maar zijn talenten bleven niet onopgemerkt. Al snel kreeg hij meerdere taken op de veiling. Hij werd opsteker, maar ook aanvoerbegeleider, kreeg een opleiding tot keurmeester en hielp mee bij 'de groene tafel, nu bekend als Reclamaties. Daarna is hij een bekwaam veilingmeester geworden.


Redactie Floranews | 03-08-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS