zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Royal FloraHolland update Algemene Voorwaarden bij gebruik CC-containers

Royal FloraHolland update Algemene Voorwaarden bij gebruik CC-containers

Vanaf maandag 2 oktober 2023 vervangt Royal FloraHolland de Algemene Voorwaarden CC-containers door de geüpdate ‘Voorwaarden bij gebruik CC-containers’. Het heeft de huidige Algemene Voorwaarden op een aantal punten gewijzigd, verduidelijkt, aangevuld of aangescherpt. Dit met als doel om de voorwaarden duidelijker te maken voor zowel de gebruikers als voor Royal FloraHolland. Daarnaast is een artikel toegevoegd over de omwisseling van de CC-labels/slotjes. Lees verder...

In de huidige Algemene Voorwaarden gebruik de veilingorganisatie de term ‘huur’, maar eigenlijk verhuurt de veiling geen CC’s. Het biedt klanten de mogelijkheid om meer CC’s in gebruik te hebben, dan hun saldo bij Royal FloraHolland. De term ‘huur’ is dus eigenlijk niet de juiste omschrijving en wordt in de nieuwe voorwaarden vervangen door de term ‘gebruikersvergoeding’.

Ook zijn de mogelijkheden om te kunnen sturen op het ophalen zonder saldo en inleveren van grote hoeveelheden bij locaties zonder opslagcapaciteit duidelijker geformuleerd. Dit kan volgens Royal FloraHolland helpen om in uitzonderlijke situaties beter op beschikbaarheid te kunnen sturen en extra kosten te voorkomen.

Het toegevoegde artikel 8 over de omwisseling verduidelijkt welke rollen en verantwoordelijkheden er zijn tijdens een wisselcampagne en hoe deze campagne op hoofdlijnen verloopt. De veilingorganisatie laat weten dat dit artikel relevant is, omdat naar verwachting begin 2025 een nieuwe wisselcampagne plaats gaat vinden.

foto: Royal FloraHolland


Redactie Floranews | 28-07-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS