dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Tuincentrum Rebel wordt Ranzijn tuin & dier

Tuincentrum Rebel wordt Ranzijn tuin & dier

Tuincentrum Rebel in Huizen is overgenomen door Ranzijn tuin & dier. Met de overname zal het tuincentrum een volledige transformatie ondergaan, waarbij het winkelconcept wordt gemoderniseerd en verduurzaamd. Daarnaast zal de formule van Ranzijn tuin & dier worden geïntroduceerd, inclusief de toevoeging van een dierenartspraktijk. De heropening van het vernieuwde tuincentrum staat gepland voor maart 2024.

De broers Gerhard en Wim Rebel, eigenaren van tuincentrum Rebel, hebben met volle overtuiging besloten om het familiebedrijf over te dragen aan Ranzijn tuin & dier. Ze begonnen in 1992 met de winkel, die is ontstaan vanuit het tuinaanlegbedrijf en de graszodenkwekerij, van hun vader. Inmiddels staan ze bekend als ‘de sfeermaker van ’t Gooi’ en zijn ze ervan overtuigd dat Ranzijn het gedachtegoed en de vakmanschap van het tuincentrum zal voortzetten. "Het was voor ons een zorgvuldig besluit om ons familiebedrijf over te dragen aan Ranzijn tuin & dier. We hebben het volste vertrouwen in hun expertise en zijn ervan overtuigd dat zij de winkel naar nieuwe hoogten zullen brengen", aldus Gerhard Rebel. Wim Rebel voegt toe: "We zijn verheugd dat Ranzijn tuin & dier onze visie op duurzaamheid en klantgerichtheid deelt. We weten dat zij de juiste partner zijn om de winkel verder te laten groeien en tegelijkertijd de kwaliteit en persoonlijke service te behouden waar we bekend om staan."

Na het afronden van de overname eind juli, zullen de broers Rebel hun activiteiten stoppen op het tuincentrum. Ze nemen dan de tijd om bij te komen van de drukke jaren, waaronder de uitdagingen van de COVID-19-pandemie en de intensieve zoektocht naar personeel. Daarna zullen Gerhard en Wim Rebel nadenken over hun persoonlijke toekomstplannen en de mogelijkheden die zich aandienen. 


Redactie Floranews | 28-07-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS