zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo FN TOP add

Floral Trade Group neemt het Deense Floraplus ApS over

Floral Trade Group neemt het Deense Floraplus ApS over

Floral Trade Group heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 de Deense bloemen- en plantengroothandel Floraplus ApS overgenomen. Floraplus ApS blijft als zelfstandig bedrijf doordraaien, waarbij de dagelijkse leiding in handen blijft van Per Jenssen. Het bedrijf valt nu onder de divisie Vakhandel, als onderdeel van Floral Trade Group.

“Deze stap zorgt ervoor dat we direct toegang hebben tot de Deense bloemist. Floraplus ApS heeft een breed en kwalitatief hoogwaardig netwerk van bloemisten als trouwe klanten. Deze uitbreiding draagt verder bij aan het fundament van de divisie Vakhandel binnen FTG”, aldus CEO Wim van der Plas.

Floraplus ApS levert een hoogwaardig en breed assortiment aan bloemen, planten, en decoratiematerialen aan Deense bloemsiten. Van der Plas is vanaf het allereerste uur de voornaamste leverancier geweest. Dit heeft zich verder ontwikkeld van een nauwe samenwerking naar een integratie binnen FTG.

Per Jenssen, oprichter van Floraplus ApS, ziet naast vele andere voordelen de professionalisering als voornaamste voordeel. "De combinatie van de handelsgeest en het inzicht wat de ontsluiting van de data ons biedt, zorgt ervoor dat er een forse verbetering plaatsvindt in de bediening van onze bloemisten klanten. De optimalisering van het digitale aanbod, het sourcen, de logistieke oplossingen en de mogelijkheden voor assortimentsverbreding via de verschillende dochterondernemingen van FTG maken de professionalisering compleet. Met deze ingrediënten kunnen wij verdere groei bij en met onze klanten realiseren." 


Redactie Floranews | 10-07-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS