zaterdag 22 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Actie Snow Storm+ levert mooie donatie op voor stichting Make-a-Wish

Actie Snow Storm+ levert mooie donatie op voor stichting Make-a-Wish

Van Duyvenvoorde Flowers and Plants, Dümmen Orange en de kwekers van Snow Storm+ hebben de handen ineen geslagen voor de Make-A-Wish stichting. Drie weken lang leverde iedere verkochte SnowStorm+ steel bij Van Duyvenvoorde een donatie op van 4 cent aan de stichting. In totaal heeft de actie 5.000 euro voor de stichting opgeleverd.

Bloemisten konden hun klanten niet alleen voorzien van een prachtige roos, ze droegen ook nog eens bij aan een goed doel. De Make-A-Wish stichting laat levensveranderende wensen uitkomen voor kinderen met een ernstige ziekte. Ze laat deze kinderen hun situatie voor heel even vergeten.

Er is gekzoen voor SnowStorm+, omdat de bloemblaadjes van deze roos hoop, zuiverheid en een nieuw begin symboliseren. Net als de kinderen van wie de wens door de stichting wordt vervuld. Afgelopen vrijdag overhandigde het promotieteam de waardecheque van 5.000 euro op het hoofdkantoor van Make-A-Wish Nederland.

V.l.n.r. Bart van Duyvenvoorde (Van Duyvenvoorde Flowers and Plants), Hanneke Verburg (Make-A-Wish Nederland), Donald Hermes (Rosa Plaza) en Lisanne Fabriek (Dümmen Orange).

"We zijn er trots op dat we als team hebben samengewerkt met de kweker, teler, exporteur en de andere partners waaronder cash and carries. Samen hebben we deze donatie mogelijk gemaakt. De persoonlijke verhalen die het Make-A-Wish team vertelde waren voor ons erg ontroerend. We hopen andere bedrijven te inspireren hetzelfde te doen", vertelt Annemieke van Loon, Manager Marketing en Communicatie Van Duyvenvoorde Bloemen en Planten.

Lisanne Fabriek, Marketing & Trade Manager van Dümmen Orange: "We willen Van Duyvenvoorde Flowers and Plants, hun partners en de Nederlandse vertegenwoordigers voor de telers van SnowStorm+, Fresco Flowers en Rosa Plaza, bedanken. Alleen door samen te werken kunnen we impact maken."


Redactie Floranews | 10-07-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS