zondag 26 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Metazet FormFlex verkoopt bijna 1500 Hanging Basket systemen

Metazet FormFlex verkoopt bijna 1500 Hanging Basket systemen

Metazet FormFlex heeft bijna 1500 Hanging Basket Systemen verkocht. Dit viert het bedrijf van 16 tot en met 18 juli op de Cultivate in Columbus, Ohio. Bezoekers van de beurs kunnen bij Metazet een trike te winnen als blijk van waardering voor het vertrouwen dat klanten  wereldwijd in het bedrijf hebben gesteld.

"We zijn enthousiast over onze deelname aan de Cultivate-beurs en het presenteren van ons Hanging Basket Systeem aan een breed publiek", aldus Dennis van Gaalen, General Manager FormFlex Canada. "Met bijna 1500 verkochte systemen wereldwijd, is het Hanging Basket Systeem uitgegroeid tot een referentiepunt in de tuinbouwsector. Bovendien zijn we trots op onze rol als oplossingsgerichte partner, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om innovatieve producten zoals de onlangs geïntroduceerde MetaFIT en Second Skin, te ontwikkelen."

Het Hanging Basket Systeem is ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van kwekerijen en tuincentra te verbeteren. Met bijna 1500 verkochte systemen wereldwijd, heeft het systeem bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor de tuinbouwsector. Het systeem biedt een aantal voordelen, waaronder optimale ruimtebenutting, eenvoudige installatie en onderhoud en verbeterde luchtcirculatie en belichting.

Metaflex FormFlex vertelt op de Cultivate in stand 2015 graag hoe dit system uw tuinbouwactiviteiten kan verbeteren en optimaliseren. De beurs vindt plaats van 16 tot en met 18 juli in Columbus, Ohio.


Redactie Floranews | 05-07-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS