zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Charmelia in populaire plukboeketten

Charmelia in populaire plukboeketten

Plukboeketten zijn nog altijd verrassend populair. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimise uit, en dat is blijkbaar precies waar de consument behoefte aan heeft. Eén van de bloemen die heel mooi past in plukboeketten is de Charmelia. Een bijzondere florinca van veredelaar Royal Van Zanten en wordt gekweekt door Together2Grow. Het assortiment bestaat uit Charmelia Blush (tweekleurig), Charmelia Yellow, Charmelia Pink, Charmelia White, Charmelia Purplex en Charmelia Blanca.

Charmelia is geen veldbloem, maar scoort hoog op het gebied van duurzaamheid, vanwege haar energiearme koude teelt. Dankzij de beschikbaarheid in verschillende kleuren, zoals wit, rood, geel, paars en roze, kan de bloemist alle kanten op met de Charmelia. Ze is prachtig als solitaire bloem, maar voelt zich ook helemaal thuis in veld- en plukboeketten. Ze brengt veel kleur in het boeket, wat door haar overvloedige bloei alleen maar wordt versterkt. Daarbij hebben de rassen ook een buitengewone lange houdbaarheid van tot wel 21 dagen in de vaas. 

Ook bruiden kiezen steeds vaker voor een zomers plukboeket als bruidsboeket. Zo’n bloemrijk boeket past helemaal bij de trend van trouwen in een ongedwongen setting. Charmelia kan ook worden toegepast in bloemdecoraties voor de ceremonie- en feestlocaties.
 

Leandra de Boef | 04-07-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS