maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Varend Corso haalt 46.500 euro op via Duit voor een schuit

Varend Corso haalt 46.500 euro op via Duit voor een schuit

Het publiek van het Varend Corso Westland heeft opnieuw haar waardering duidelijk laten blijken. De vele duizenden toeschouwers doneerden afgelopen weekend gezamenlijk maar liefst 46.500 euro voor Duit voor een Schuit. Daarmee laat het publiek opnieuw zien dat het een van de belangrijkste sponsoren en steun van het Varend Corso Westland is.

Foto: Varend Corso Westland / Arnaud Roelofsz 

Onder de naam Duit voor een Schuit gaan de leden van de Naaldwijkse Scouting met jokermutsen en emmers langs de toeschouwers. Het bedrag dat ze dit jaar opgehaald hebben, is gelijk aan de opbrengst van vorig jaar, toen het Varend Corso nog vier dagen voer. Duit voor een Schuit vormt voor de deelnemers en de organisatie een graadmeter voor de waardering die het publiek heeft voor de corsoboten.

Het resultaat onderstreept nog eens de vele positieve geluiden die afgelopen weekend langs de waterkant te horen waren. Honderdduizenden toeschouwers genoten onder een stralende zon van de sprankelende creaties van de deelnemers en arrangeurs en van de tomeloze inzet van de figuranten en muzikanten. 

Het bestuur van het Varend Corso laat weten de vele donateurs dankbaar te zijn voor hun gulle giften en natuurlijk ook de scouts, die zich in de tropische temperaturen met de zware emmers langs het publiek begaven. 


Redactie Floranews | 28-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS