donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Netwerkstoring legt maandag alle operationele processen Rijnsburg stil

Netwerkstoring legt maandag alle operationele processen Rijnsburg stil

Een netwerkstoring heeft maandagochtend (26 juni) alle operationele processen van FloraHolland Rijnsburg stilgelegd. Rond 10.20 uur ontstond er een incident op het IT-netwerk op de locatie in Rijnsburg. Het lukte niet om het incident tijdig op te lossen, waardoor alle operationele processen in Rijnsburg zo goed als stil kwamen te liggen. Maandagmiddag is de oorzaak van de storing uiteindelijk achterhaald en opgelost.

Omdat het lang onduidelijk was of het zou lukken om de netwerkproblemen op tijd op te lossen, heeft Royal FloraHolland uit voorzorg besloten om een noodscenario te activeren. Hierbij ging het ervan uit dat de storing in Rijnsburg niet voor het veilproces van dinsdag opgelost zou zijn. Dit om de impact zo beperkt mogelijk te houden in het belang van onze kwekers en kopers. De aanvoer van Rijnsburg werd uit voorzorg omgezet naar Naaldwijk en Aalsmeer.

"Royal FloraHolland betreurt de flinke verstoring op ons proces in Rijnsburg die impact heeft gehad op veel partijen: van kopers, leden/aanvoerders tot transporteurs en niet in de laatste plaats onze medewerkers. We bedanken iedereen voor hun flexibiliteit." Kwekers kunnen hun producten weer gewoon aanleveren op locatie Rijnsburg, zoals zij dat gewend zijn.

foto: Royal FloraHolland


Leandra de Boef | 27-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS