zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo FN TOP add

Nieuwe website en huisstijl Colland Arbeidsmarkt

Nieuwe website en huisstijl Colland Arbeidsmarkt

Om werkgevers en werknemers in de sector hierover nog beter van dienst te zijn, heeft Colland Arbeidsmarkt een nieuwe website gelanceerd met een nieuwe huisstijl. De nieuwe website is opgebouwd vanuit de drie pijlers sectoren, subsidieregelingen en declaraties. Hierachter vindt de bezoeker van de website pagina’s met tekstblokken om zo op een snelle en laagdrempelige manier informatie bereikbaar te maken. 

Zo is er bijvoorbeeld ook een hulppagina om werkgevers en werknemers nog beter te helpen bij het indienen van subsidieaanvragen. Verder is er aandacht voor nieuws en ontwikkelingen op de homepage. Hierop komen nieuwsberichten over ontwikkelingen en de verschillende projecten in de sector Agrarisch en Groen.

De kernwaarden van Colland Arbeidsmarkt duurzaam, innovatief, deskundig en verbindend komen terug in de nieuwe huisstijl, waarbij een kleurenspectrum is gebruikt op basis van een landschap. "Hiermee duiden we Colland Arbeidsmarkt aan als de ‘voedingsbodem’ voor duurzame inzetbaarheid van werknemers. Met het nieuwe beeldmateriaal stellen wij de werknemers in de sector centraal."

Bestuurslid Colland Arbeidsmarkt en werknemersvoorzitter Jeroen Warnaar: “Subsidieregelingen zijn een belangrijk onderdeel op de website Colland Arbeidsmarkt. De nieuwe website zorgt voor een betere toegankelijkheid van informatie over de regelingen zodat dit eenvoudig kan worden aangevraagd. Hiermee kunnen wij onze werkgevers en werknemers nog beter ondersteunen op het gebied van gezondheid, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling. Ook geeft de nieuwe website een mooi en duidelijk beeld waar wij als sector voor staan en de thema’s die hoog op onze agenda staan. Denk hierbij aan instroom, duurzaamheid en innovatie. De nieuwe website zal dan ook zeker bijdragen aan het beter positioneren van onze sector.”

Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds financiert verschillende activiteiten gericht op het vergroten van vakkennis en vaardigheden van werknemers, gezonde arbeidsomstandigheden, duurzame inzetbaarheid en een goed functionerend arbeidsmarktbeleid. Colland Arbeidsmarkt vertegenwoordigt de sectoren Bedrijfsverzorging, Bloembollengroothandel, Bos en Natuur, Dierhouderij, Glastuinbouw, Groen, Grond en Infrastructuur, Groenvoederdrogerijen, Hoveniers, Open Teelten (Bloembollen, Boomkwekerij, Landbouw, Tuinbouw) Paddenstoelenteelt en Varkensverbetering.


Redactie Floranews | 21-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS