woensdag 6 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Poolbar biedt verkoeling tijdens warme Delishow van Deliflor Chrysanten

Poolbar biedt verkoeling tijdens warme Delishow van Deliflor Chrysanten

Klanten die Deliflor bezochten tijdens de bloeiproef van 13 tot en met 16 juni konden rekenen op een warme kas vol kleur! Er waren veel nieuwe internationaal te telen rassen in de kas te bewonderen. Gelukkig had de organisatie een vooruitziende blik en was er een heus zwembad aanwezig voor de nodige afkoeling. In de speciale Poolbar & Lounge was er ruimte om onder het genot van een verkoelend drankje nieuwe rassen te bespreken en bij te praten.

"Zeker met onze Aziatische klanten was dit een aangenaam weerzien, na enkele jaren van reisbeperkingen. Duidelijk was dat zij in groten getale weer wilden zien wat voor nieuws er allemaal te koop is." Maar ook vanuit andere regio’s van de wereld was de animo groot om de nieuwe rassen bij Deliflor te komen bekijken.

Volgens Deliflor trok de nieuwe witte troschrysant Commander trok behoorlijk wat bekijks. En niet alleen door de eyecatcher voor de ingang; een stoere Landrover geheel aangekleed met Commander chrysanten. Een nieuw ras met uitstekende marktperspectieven die vanaf deze zomer in grote aantallen beschikbaar zal komen. Naast de witte Commander trok de lichtroze Commander Pink eveneens veel aandacht.

Vanuit de handel was veel aandacht voor Beluga White, een grote witte pluischrysant. Veel waardering werd uitgesproken over Newton, het witte bolletje waar inmiddels veel vraag naar is. En ook de prachtige verschijning van Couture was onderwerp van veel gesprekken met zowel Nederlandse als buitenlandse klanten. Daarnaast zijn veel reacties verzameld op nieuwe nummertjes, waar zeker een aantal toekomstige rassen uit voort zullen komen.


Redactie Floranews | 19-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS