maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Winnaars helikoptervlucht vliegen boven Nederland en Bredefleur

Winnaars helikoptervlucht vliegen boven Nederland en Bredefleur

Wilco van Termeij van FM Group, won onlangs de Moederdagactie van lelieteler Bredefleur, waarvan de opbrengst ging naar het Roparunteam van RoyalFloraHolland. Van Termeij mocht afgelopen week zijn helikoptervlucht beleven. Hij won de vlucht door op de laatste dag van de actieweek de hoogste prijs op een fust van de lelie Bach Supra te bieden. Twee FM-collega’s gingen met hem mee de lucht in: Piet Kool en Johan van Eeuwen. Samen maakten ze een vlucht boven een onbewolkt Nederland, en een extra rondje boven de twee locaties van Bredefleur, Luttelgeest en Moerkapelle.

“Het was geweldig! We hadden prachtig weer, dus mooi uitzicht over Nederland en natuurlijk over de locaties van Bredefleur. Zo vanuit de lucht krijg je een goed beeld hoe groot die bedrijven eigenlijk zijn”, aldus Piet Kool, die mee mocht als werknemer met de meeste (48) dienstjaren bij de FM Group. Ook Johan van Eeuwen, verkoper bij de FM Group, vond het geweldig. Hij won de PUSH competitie binnen FM: een verkoopactie van tien weken, waarbij hij de meeste bloemen verkocht. “Ik was natuurlijk aangenaam verrast dat ik had gewonnen, en helemaal toen ik hoorde welke prijs eraan was gekoppeld. Een topervaring!”, aldus Van Eeuwen.

Totale opbrengst van de actie van Bredefleur, te weten 6.475 euro is door Levi Evers van Bredefleur overhandigd Gert-Jan Vlaar van het Roparun Team van Royal FloraHolland.


Redactie Floranews | 19-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS