maandag 4 maart 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Geslaagde Vannova relatiedag bij Santinikwekerij Richard van Schie

Geslaagde Vannova relatiedag bij Santinikwekerij Richard van Schie

Afgelopen donderdag, 15 juni, bood VannoVa haar relaties de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwste lid van de telersvereniging; Santinikwekerij Richard van Schie. Hoewel Richard van Schie geen onbekende speler is in de sector, maakten veel relaties gebruik van deze mogelijkheid en was de opkomst op het bedrijf in Monster zeer hoog te noemen.

“We teelden tot 3 jaar geleden maar één cultivar, daarna zijn wij het assortiment gaan verruimen en bieden wij momenteel maar liefst 13 variëteiten", vertelt Van Schie. "De wijziging van strategie blijkt een goede zet. Want we merken dat onze klanten het ruime aanbod kunnen waarderen. Nu wij officieel aangesloten zijn als lid van VannoVa willen wij alle relaties de gelegenheid geven om de Santini’s zelf te zien groeien en bloeien. Alle andere leden van VannoVa® zijn ook aanwezig, het is een mooie gelegenheid voor relaties om elkaar eens uitgebreid te spreken.”

In april introduceerde de Santinikweker de noviteit Santini Bowie, een hagelwitte Santini met een groen hart. De bloem is veelzijdig te noemen gezien Santini Bowie de eerste witte Santini is die goed verfbaar is. “Vandaag presenteren wij de vijf varianten die geverfd zijn door G. De Koning. Wij vinden het belangrijk om de mogelijkheden van Bowie in één oogopslag te kunnen laten zien”, aldus Van Schie.

Hij vervolgt: “De samenwerking met VannoVa is nieuw voor mij. Tot nu toe heb ik altijd bloemen onder eigen naam verkocht maar ik zie dat VannoVa zich sneller ontwikkelt dan ik individueel kan bijhouden. Door de kennismaking met VannoVa als gastlid, merk ik dat de samenwerking met andere gelijkgestemde kwekers mij ook verder gaat brengen. Met het oog op de toekomst voor mijn zoon Rick, weet ik dat we hier de juiste keuze gemaakt hebben. VannoVa heeft een aantal leden waar de nieuwe generatie het stokje begint over te nemen. Heel leerzaam om hier van- en met elkaar te leren."

De relatiedag werd ´s avonds afgesloten met het personeel van alle kwekerijen en het distributiecentrum. 


Redactie Floranews | 16-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS