donderdag 30 november 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Mandevilla Sundaville Double Blush Pink winnaar FleuroStar Award 2023-24

Mandevilla Sundaville Double Blush Pink winnaar FleuroStar Award 2023-24

MNP / Suntory heeft met de Mandevilla Sundaville Double Blush Pink de FleuroStar Award 2023-24 gewonnen. Klaas Droog, Sales & License Manager, Francesca Lanzillotta, Marketing & Communications Manager, Erwin Giezen, Head Marketing, Communications & Trade en hun collega's namen de prijs in ontvangst. Zij kregen de prijs uit handen van Fleuroselect President Karol Pawlak en Secretary General Ann Jennen. 

Mandevilla Sundaville Double Blush Pink is de opvolger van de Petunia grandiflora Bee´s Knees van Florensis, die vorig jaar de Award mee naar huis nam. De winnaar van dit jaar nam het op tegen Capsicum annuum Purple Sunset F1 van Prudac, Fuchsia Ballerina Arabesque van Dümmen Orange, Impatiens walleriana Glimmer Appleblossom van Florensis, Lantana camara Playa Sun Juana van Selecta one en Pelargonium zonale Solfaro Lisboa van Brandkamp.

Awardwinnaar Mandevilla Sundaville Double Blush Pink heeft heldere, crème-roze bloemen die op elegante wijze contrasteren met de smaragdgroene bladeren. Ze bloeit van de vroege zomer tot de herfst. "De prachtige bloemen van Double Blush Pink springen optimaal in het oog in hanging baskets of containers. Met haar rijke vertakking en uitbundige bloei geeft deze elegante must-have een vleugje luxe aan het terras of de patio."

De Fleurostar Award is een verkiezing tijdens de FlowerTrials voor pot- en perkplanten met de grootste wow-factor en handelswaarde op het verkooppunt. De kandidaten zijn door meer dan 40 professionals uit de veredeling, productie, handel en retail geëvalueerd op gebied van visuele impact op het verkooppunt en handelspotentieel. Heike Gronemann, voorzitster van de jury, is er erg trots op dat belangrijke spelers uit de internationale markt, zoals Blume 2000, Intratuin, Jardiland, Waterdrinker, Royal Lemkes, Gärtner Poetschke, Royal FloraHolland en Emsflower bereid zijn om de kandidaten te beoordelen. "Dit jaar zijn we bovendien erg vereerd dat de Newey Group en GASA ons expertpanel aangevuld hebben. Het succes en de geloofwaardigheid van FleuroStar is te danken aan de diversiteit en expertise van onze jury", aldus Gronemann.


Redactie Floranews | 16-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS