dinsdag 25 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Zonnige start FlowerTrials zorgt voor gezellige drukte

Zonnige start FlowerTrials zorgt voor gezellige drukte

De start van de FlowerTrials vond plaats onder tropische temperaturen. Dit leek de bezoekers niet echt te deren. Het zorgde eerder voor een heerlijke optimistische sfeer en een gezellige drukte op de deelnemende locaties. Bezoekers van het internationale sierteeltevent worden overal voorzien van de broodnodige verfrissingen en versnaperingen, zodat het goed vol te houden was. Achter de schermen doen de gastbedrijven hun uiterste best op hun topproducten ook onder deze extreme weersomstandigheden vier dagen lang te laten schitteren.  

Tijdens de FlowerTrials laten 60 veredelaars op 29 verschillende locaties in drie regio´s hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten. Dat het een echt internationaal event is, blijkt wel uit de 89 landen, waaruit de FlowerTrials in 2022 bezoekers heeft mogen ontvangen. Het succes van het event is vooral te danken aan het informele openhuisconcept. Elke FlowerTrials locatie biedt onderdak aan een of meerdere deelnemende bedrijven. De locaties zijn gegroepeerd in de Regio Midden (Aalsmeer), Regio Zuid (Westland) en Regio Duitsland.

De FlowerTrials zijn te bezoeken van 13 tot en met 16 juni 2023. Klik hier om vooraf te registreren.

Bekijk hier de fotoreportage van de FlowerTrials, die dagelijks bijgewerkt wordt.


Leandra de Boef | 13-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS