zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Veilingmeester Fabienne Rood doopt eigen chrysant

Veilingmeester Fabienne Rood doopt eigen chrysant

Fabienne Rood, veilingmeester bij Royal FloraHolland, heeft onlangs haar eigen chrysant gedoopt: chrysant Fabienne. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats tijdens de bloeiproef snijchrysant bij Royal Van Zanten in Valkenburg (ZH) onder aanwezigheid van de trotse kwekers van het nieuwe ras: River Flowers en Zentoo.  

De veilingmeester werd niet zomaar gevraagd om deze intens roze chrysant te dopen... Ze heeft namelijk een bijzondere band met de nieuwe troschrysant: zij spotte deze intens roze variant tijdens haar bezoek aan een eerdere bloeiproef bij Royal Van Zanten. En ze was er meteen dol op. Dat zal waarschijnlijk alleen maar meer worden nu de nieuwe troschrysant haar voornaam draagt.

Fabienne is een breed vertakte troschrysant met intens roze bloemen. Deze zijn groot én gevuld, waardoor zij een echte eyecatcher is: prachtig in boeketten, maar ook solo en in arrangementen. Unique selling point: de bloemen blijven fris en sprankelend van kleur. Fabienne is ook nog eens een bijzonder sterke chrysant, zodat de consument er lang van kan genieten.

 


Redactie Floranews | 13-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS