woensdag 6 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Optiflor opent flagship store tijdens orchid Inspirations Days 2023

Optiflor opent flagship store tijdens orchid Inspirations Days 2023

Tijdens de Orchid Inspiration Days, van woensdag 7 tot en met vrijdag 16 juni opent Opti-flor de haar flagship store. Hier stapt de professionele bezoeker volledig in de wereld van het merk Opti-flor en deelt de organisatie haar ambitieuze plannen voor de toekomst.

“Iedere dag bouwen we aan het assortiment van het merk Opti-flor. Elke dag een beetje beter, five-star star kwaliteit en met het breedste en meest creatieve assortiment van Europa”, licht Tim van Leeuwen toe.

Daarnaast kunnen bezoekers terecht in het Experience Center, Opti-flor inzoomt op de lange houdbaarheid van haar planten, waardoor consumenten langer kunnen genieten van prachtige orchideeën. En, tijdens deze bijzondere open dagen, presenteert Opti-flor voor het eerst én exclusief haar compleet vernieuwde tuincentrum presentatie. De kleurstelling en het ontwerp van dit modulaire meubel en POS materiaal is speciaal afgestemd op de groep orchidee kopende consumenten. Met deze combinatie bouwt de kweker, in samenwerking met de tuincentrum ondernemers, verder aan een beter renderend orchideeën schap.

De Orchid Inspiration Days 2023 zijn te bezoeken op woensdag 7 tot en met vrijdag 9 juni en maandag 12 juni tot en met vrijdag 16 juni. Alle dagen van 08.00 tot 18.00 uur.

 


07-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS