donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

GardenConnect introduceert AI gestuurde Bloombot op Spoga+Gafa

GardenConnect introduceert AI gestuurde Bloombot op Spoga+Gafa

GardenConnect introduceert op de Spoga+Gafa in Keulen de BloomBot, een AI gestuurde chatbot voor tuincentra. De chatbot maakt gebruik van Artificial Intelligence en beantwoort 24/7 alle vragen van klanten in de taal en stijl van het bedrijf. Informeel, netjes, af en toe wat humor - alles is mogelijk. De chatbot spreekt meer dan 15 talen en is dus ook inzetbaar voor meertalige websites.

Van 18 tot en met 20 juni kunnen geinteresseerden zelf een gesprek aangaan met BloomBot in de EFSA-Lounge. BloomBot maakt gebruik van een uitgebreide kennisbank, gevoed door GPT-gebaseerde AI-technologie, om tips en adviezen te geven bij het verzorgen van planten, het oplossen van veelvoorkomende problemen en zelfs suggesties te doen voor relevante producten uit de webshop. De chatbot verbetert de winkelervaring voor klanten en zorgt voor snelle en nauwkeurige antwoorden op hun vragen.

"Het implementeren van BloomBot in een website of webshop is een fluitje van een cent en duurt minder dan 2 minuten", legt Edwin Meijer uit. BloomBot indexeert zelf nieuwe content op de website en zorgt er dus voor dat de verstrekte informatie altijd up-to-date is. Met toegang tot een uitgebreide plantendatabase van meer dan 50.000 planten, levert BloomBot bovendien instructies en advies op maat, specifiek voor iedere plant of situatie.

"We zijn trots over de introductie van BloomBot in de tuinbranche", vertelt Meijer, medeoprichter van Garden Connect. "Door gebruik te maken van de kracht van artificial intelligence biedt BloomBot een naadloze en handige manier voor klanten om goede antwoorden te krijgen op vragen, met name rondom planten. Het is alsof er 24/7 een persoonlijke tuin-assistent beschikbaar is."

BloomBot maakt zijn debuut op de aankomende beurzen, waaronder GLEE in Birmingham en Spoga+Gafa in Keulen. Bezoekers van de Garden Connect stand kunnen met eigen ogen zien hoe BloomBot de interactie met klanten optimaliseert en de online verkoop van tuincentra stimuleert.


Leandra de Boef | 07-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS