woensdag 6 december 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Love for Lilies lanceert promotiecampagne Not grown to be subtle

Love for Lilies lanceert promotiecampagne Not grown to be subtle

Promotiecollectief Love for Lilies heeft de nieuwe promotiecampagne Lelie gelanceerd tijdens de Dutch Lily Days. Met de lancering van de campagne ‘Not grown te be subtle’ geeft het collectief vorm aan het spraakmakende karakter van Lelie en wil het ervoor zorgen dat de Lelie top of mind blijft bij de handel.

De door groeimarketingbureau Concept Factory en de promotiecommissie ontwikkelde campagne ‘Not grown to be subtle’ geeft vorm aan alles waarin Lelie niet subtiel is: groots in bloei, kleur, geur en assortiment. “De Lelie is net als champagne”, aldus Raymond Vijverberg, voorzitter van de promotiecommissie. “Heerlijk rebels, dus kampioen in het maken van een onvergetelijke indruk. Met deze boodschap raken we de juiste snaar. Het sprankelende karakter en grootste verschijning van de Lelie vraagt om een spraakmakende aanpak.”

De campagne start met de lancering van de eigenzinnige, maar vooral mobielvriendelijke website. Loveforlilies.com biedt de mobiele gebruiker veel gemak; zo heeft men alle informatie over lelie ‘in hun broekzak’. Het bezoek van de website wordt aangejaagd via Instagram, Facebook en direct mailing.

 


Redactie Floranews | 06-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS