zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Dutch Peony Days en Dutch Lily Days 2023

Dutch Peony Days en Dutch Lily Days 2023

CNB organiseert deze week, van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 juni, de CNB Dutch Peony Days op haar locatie in Bovenkarspel. Tegelijkertijd openen vanaf 6 tot en met 9 juni 14 lelieveredelaars en exporteurs hun showkassen tijdens de Dutch Lily Days.

Dutch Peony Days 2023

Tijdens de Peony Days staan er tussen de 90 en 110 soorten van zowel het huidige assortiment als de nieuwste cultivars klaar in de show. Net als voorgaande jaren worden de inzendingen gekeurd door een vakjury en wordt de CNB Dutch Peony Award uitgereikt. Deze vakjury bestaat uit experts en professionals uit het pioenenvak die de inzendingen zullen beoordelen op: uniformiteit, vaasleven, knop- en bloempresentatie. Dit jaar wordt er naast de “Beste Lactiflora, Hybride en ITOH” ook een award toegekend aan de “Beste nieuwkomer”.

Dutch Lily Days 2023

De 14 deelnemers aan de Lily Days openen hun showkassen om hun assortiment en innovaties te laten zien. Ook worden de trends en ontwikkelingen besproken. De opening van de elfde editie van de Dutch Lily Days vond 6 juni plaats bij Royal Van Zanten in Hillegom. Tijdens de opening werd een nieuwe lelielijn gelanceerd én presenteerde het promotiecollectief Love for Lilies de nieuwe promotiecampagne voor de productgroep Lelie: Not grown to be subtle.

 


Leandra de Boef | 06-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS