woensdag 6 december 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Syngenta Flowers voegt vier nieuwe Stars toe aan Stars-collectie

Syngenta Flowers voegt vier nieuwe Stars toe aan Stars-collectie

Syngenta Flowers voegt vier nieuwe Stars toe aan de Stars-collectie, een selectie van de beste genetica van het bedrijf. De Stars-collectie omvat nu 23 series uit het assortiment eenjarigen, vaste planten, tweejarigen en potplanten. Elke Star wordt geleverd met een exclusief, herkenbaar Point-of-Sale pakket om de verkoop op teler- en retailniveau te stimuleren.

Een van de nieuwe sterren is Itsy, een nieuwe hybride Petunia met een overvloed aan kleine bloemen die een deken van kleur vormen en een onmiskenbare aantrekkingskracht op de detailhandel hebben. Drie andere toevoegingen aan de collectie zijn: Hot Blooded, een Lantana camara met intens donkerrode bloemen die lang aanhouden, Erysistible, een Erysimum met een reeks spectaculaire kleuren met compacte bloemaren, die bloeit van maart tot de eerste vorst, en Starry White, een opvallende Pelargonium zonale met een ongebruikelijk bloempatroon.

"Elk van deze nieuwe Stars hebben unieke kenmerken en zullen opvallen in uw tuin, op het balkon of terras. Kom onze Stars Collection bekijken op FlowerTrials en zie welke mogelijkheden ze bieden voor uw productie of voor uw klanten", aldus Trends & Concepts Manager Carolien van der Goes.

De nieuwe Stars tijdens de FlowerTrials te bewonderen op de Young Plant Production locatie van Syngenta Flowers in De Lier.


Redactie Floranews | 06-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS